La nostra amiga i atleta, Anna Comet, va fer el passat 29 d’abril una xerrada en directe al nostre perfil dInstagram sobre la importància d’utilitzar ulleres graduades en la pràctica de l’esport.

Et fem un recull de les principals idees perquè puguis coneixer amb detall com cuida els seus ulls l’Anna quan competeix a les curses de muntanya.

  • “No tinc una deficència visual molt gran, però tinc els ulls clars i el sol em molesta. Abans pensava que amb ulleres de sol sense graduar n’hi havia prou. Però des de que he provat les ulleres graduades no he tornat enrere. Ara no surto a córrer sense les meves ulleres graduades”
  • “He notat un canvi molt important amb el tema caigudes, sobretot a les baixades. M’agrada baixar ràpid i sovint em trobava a terra perquè segurament no veia bé on posava els peus o no calculava bé les distàncies. Amb el temps, m’he adonat que caic molt menys i això m’ajuda a guanyar posicions”
  • “Des de que porto ulleres graduades, m’ha millorat l’eficiència. Abans m’havia de concentrar molt més, havia de fixar la vista i em cansava més. Ara, de tant en tant puc fer que els ulls descansin i em puc relaxar una mica”
  • “Un altre benefici d’anar grauada és la nitidesa. Quan porto les ulleres graduades, hi veig més nítid, amb colors més vius… i això fa que pugui calcular millor les distàncies i tenir una presa de decisions més ràpida”
  • “També he ampliat el camp de visió. Si només miro endavant em perdo molta informació i amb les ulleres graduades puc obrir el meu camp de visió i, si hi ha qualsevol cosa, no cal que giri tant el camp i només mirant endavant hi puc veure amb més angle”
  • “A les curses hi busco rendiment i resultats, però sóc una amant de la muntanya i de la naturalesa i els dies que surto amb més tranquilitat és un plaer veure tot el que m’envolta amb més nitidesa i uns colors més vius. És a dir, gaudir del paissatge”
  • “Porto unes Cébé graduades, que van molt bé. És una muntura lleugera, fàcil de portar i que les patilles queden ben agafades. Porto una lent fotocromàtica que s’adapta a les condicions de llum i puc competir tota la cursa amb les ulleres posades, no me les he de treure en cap moment”
  • “Animo a tothom a graduar-se les ulleres esportives, perquè hi ha un abans i un després. Com a mínim, a visitar el seu centre òptic de confiança i a informar-se”

Et convidem a descobrir les #càpsulesComet que hem penjat a les xarxes arran de les reflexions de l’Anna.

Pots veure el vídeo sencer a:

Share This