Qui som

imilla 

El teu centre d’òptica a la zona de l’Ambulatori de Vic. Cuidem la teva salut visual des de l’any 1996 amb els millors professionals i la tecnologia més avançada.

 


Horari d’atenció

 

De dilluns a divendres:

9.00h a 13.30h i 15.30h a 20.00h

 

Des del dia 1 de juny de 2022 estrenem nou horari, augmentant l’atenció entre setmana i tancant el dissabte per millorar la conciliació familiar de les nostres treballadores.

 

 

A l’Òptica de l’Ambulatori som un centre òptic amb una llarga trajectòria en el sector de la salut ocular, que es concreta en més de vint anys. Creada l’any 1996 de la mà d’en Miquel Estrada, la nostra filosofia d’empresa es basa en la professionalitat, la qualitat i l’atenció al client.

 

Oferim una gamma completa de serveis que inclou optometria, contactologia, entrenament visual, retinografia, topografia i audiopròtesi, entre d’altres. El nostre equip humà està format per cinc professionals especialistes en diagnosticar i tractar les diferents deficiències oculars, en especial els problemes refractius.

 

Disposem d’un local de 120 m2 distribuïts en zona de venda, sala d’espera, sala de contactologia, taller d’òptica i sales de graduació. Al centre hi trobaràs tots els productes de les millors marques del mercat per a cuidar la teva vista: muntures, ulleres de sol, ulleres de protecció i lents de contacte, i audiòfons.

Share This